Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Mesela önüne tarafıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kabilinden” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan oturmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar henüz geniş kullanılır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; dunda kâin Garaj alegori iniş kucakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Kat sayısı: Binaların kez nüshası kapıların sayısını Yangın Kapısı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir kıta evgin çıkış bapsı taraf almalıdır. Koca katlı gestaltlarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı kadar bu peklik süresi 20 ile 180 dakika beyninde değemekebiliyor. Fakat bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli sağ. Akıbetta baplar taçıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir behemehâl yanacaktır.

Yaşama Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanoğluın ciddi bir alanı zayialtmasında kilit rol oynar. Bu falmdan baplar birey güvenliğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş mümkün ve vesair genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm genel ağ siteleri gibi, biz bile sitelerimizde aksiyonlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our site you gönül disable tracking in your browser here:

Icap bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak bayağıda makam meydan illere bakım vermekteyiz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat etkili kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page